hur många...?

hej allihopa jag har en fråga HUR MÅNGA LÄSER MIN BLOGG! jag vet bara tre stycken (snyft snyft) jag vill att mer ska läsa min blogg så kommentera till alla era komisar att i alla fall ta en snabbtitt på min blogg! ska försöka ringa Josse igen nu svarade inte när jag ringde sist! BYE BYE!







kräk!

hej! igår var jag jätte sjuk det började med att jag hade lite ont i magen sedan blev det värre och värre! till slut hade jag JÄTTE,JÄTTE,JÄTTE ont i magen så jag typ kräktes AS mycket typ över hela mattan och UCHHHH vad det stank men mår mycket bättre nu så ska till skolan imorgon ska ringa Mashall nu bye bye!







josse

hejsan nu är jag hos josse. Och igen så hoppas jag att mashall kollar ( och skriver en kommentar) annars gör jag inget speciellt.
kram eveline!





mums!

hej idag är det voffel dagen mumms!! idag åkte vi skridskor med skolan jag va jätte kall och sen precis när jag lärde mig åka skridskor okej så gick jag till jennifer min kompis och sa: nu har jag lärt mig åka skridskor hon bah ja men nu ska vi hem jag bah OHHHHHH! annars har jag inte gjort nåt speciellt jo vi kollade på film sista timmen! sen var jag på fritis lite. sedan gick jag till bussen och åkte hem. aa och typ gör ingenting men klockan halv åtta ungefär så är pappahär och vi ska äta vofflor!!!!!!!MUUUMS! hejdå






mashall!

hej idag lekte jag med Mashall efter skolan först gick vi ut och hoppade stutsade studsmatta men sen gick vi in och åt lunch detta var klockan 16:40. sen gick vi ut igen och spelade fotboll i TRE och en halv timme. sen gick vi in och lekte en hemling lek som börjar på M i typ 10 min sen kom min mamma så vi spelade fotboll nästan hela tiden!




kalas!

hej igår på vägen hem från landet kom jag på hur mitt kalasska vara!! det ska vara så här om jag får jag Jennifer,Mashall och Josefin  åker på en dags krussning med Amorella och Isabella på vågen dit så har vi bara kul med ansikts målning och sånt och på vägen hem så badar vi bubbelpol och äter middag!! sen på vägen hem så åker typ Mashall och Josefin hem och Jennifer stannar och vi hyr en film sen så har jag och jennifer jätte kul sen går vi och lägger oss. och på morganen efter så leker vi och så kommer hennes mamma och hämtar henne!!!!!!!!HEJDÅ!!!!





 

heeej

hej allihopa idag har det varit en ganska vanlig dag vi började klockan 08:00 och gjorde läsförståelse och klockan 09:15 så blev det rast. sedan klockan 09:45 till klockan 11:00 så kolla vi på happy feet den var inte så rolig men ändå sen gick vi ut på rast till 11:30 och sen gick vi in och åt lunch till 12:00 sen så hade vi skriv verksta alltså att skriva sagor till klockan (vet inte) så bloev det gympa sedan gick vi till mellis och såg arvid och rasmus och BLA BLA BLA så jag låtsades att va kille så vi  hållde på att skratta ihjäl mig! sen gick juag till verkstan  sen stängde den och då gick jag och jennifer och spelade speldå ringde min storasyster jennifer och sa atty jag skulle gå till bussen! PS orkade inte förklara allt i detaljer! hejdå!
















söndag!

hej idag är det söndag! det är tidigt på morgonen så jag vet inte riktigt vad vi ska göra. jag vill ha kommentarer, kommentarer, KOMMENTARER! igår lekte jag med jennifer vi bakade snöbollar MM!! och sen när mamma och pappa kom  hem sa dem att vi skulle gå ut då gjorde vi det vi gick till parken och tillbaka för vi ville gå och handla det är roligt!! och så  gjorde vi det och vi köpte bokmärken till mig med. med prinsessor! ohh juste ikväll ska jag och jennifer göra en fin middag till mamma och pappa!!


mvh nasse älskaren!




HEEEEEEEEEJ!

hej allihopa jag hoppasn att mashallläser det här :D idag ska jag inte göra nåt speciellt jag kanske ska baka chocklad bollar eller någon annan bollar grej HIHI! MUMS!!!!!! har bajs tråkgt byebye:)











heej!

hej idag är det söndag och jag har inte gjort nåt speciellt vi ska äta rebensspjäll till middag mmmm!!! pallar inte skriva mer BYE BYE!









PYAMASPARTY HOS MASHALL!!!!!

hej igår var jag på pyamas party hos mashall JÄTTE ROLIGT men jag önska jag fick sova över där men ändå det roligaste var när vi lekte talang 2009! jag och mashall var tillsammans vi dansade och det blev VÄRLDENS bästa dans!!!  Mashalls stora syster filmade med sin kamera charlotte och mashalls kusin var programledare och jury!! i slutet när vi skulle se vem som vann skulle mashalls kusin hem det var syn så charlotte fick bestämma själv vem som skulle vinna i slutet fick vi veta vem som vann det var emmy jag trodde värkligen  det var vioch jag skulle tagit våran för vi kunde hela utantill och dansen var cha 2 min!!! men vi kom tvåa!! sist kom sara och melinda!!!! dem var inte så bra dem gick nästan bara runt men inte för att vara dum!! ha det så bra 



mvh// nasse älskaren!! 

utmaning

Utmaning:
-alla svar måste börga med första bokstaven i ditt namn!
-alla svar måste vara sanna hitt inte på ord eller ljug!


Vad heter du? eveline

Ett ord med fyra bokstäver? elda

Flicknamn? elin


Pojknamn?erick


Yrke? eldare

Färg? eldfärg

Klädesplagg?

mat?

Sak i badrummet? eltandborste

plats/stad? estland

Orsak till att vara sen? en olycka

Något att skriker? en sen

Film?

Något att dricka?

band?evanscence

djur?elefant

sång?escape




heej

hejsan idag är jagsjuk så nu läser väl inte ni men ändå! jag har skit ont i magen jag tror jag kommer döööö! har jätte tråkigt!!!!! jag är ensam hemma och kan inte röra mig utan att säga AAAAJJJJJ!






mvh/nasse älskaren!



RSS 2.0