hej hej!!

hej nu är jag ute på landet som ni säkert vet! jag orkar inte skriva så mycket My ska komma och sova över hos oss vilket jag blir glad för! eftersom jag får va med dem ibland elr My kanske kommer!!! bye bye!













let´s dance

hej! jag är ute på landet och har varit i Estland! vi åkte dit med tallin och jag och Jennifer dansade till halv 1 på natten  på puben vi hade AS roligt!! just nu kollar vi på let´s dance! ha det så bra!:):):):):)





JAAG!


+




                  =
LOVEE!

hej........

hej allihopa om det nu är nån som läser min blogg! jag undrar om dett är någon som  läser min blogg eller skriver jag i o nödan?alla som lläser min blogg om det är någon skriv hej jag läser din blogg i en kommentar!












hem!

idag ska vi åka hem från landet vi ska tydligen göra nåt kul i dag elr imorgon men vi kommer tillbaka på fredag! nasse sitter brevid mig och kollar på vad jag skriver:) Jennifer är dum och säger att jag är nördig som skriver om nasse men det tycker INTE jag!! ha det så trevligt bye bye!











heeeej!

hejsan>3 idag har jag varit i nortälje och shoppat. och fikat också! där träffade jag Laila tänka sig! inte sätt  henne på åratals! hon är jätte snäll! ha det så bra till alla nasse älskare!












DOP!

hej! idag är det min lille brors dop! det ska bli kul! Jag och min systeeer Jennifer ska läsa en dikt!  jjjag ska säga så här: du är vår lillebror söt som ett litet bär.Jennifer:wiliam ka du heta du är vår kär! Båda:rosor är röda violer är blå all våran kärlek ska du nu få! det ska bli super ROLIGT! glömde jag nämna nasse och nalle puh har också vart små!






heeeej nasse älskare

hej allihopa HAHA gay llåten är så ROLIG!idag är det lov! SKÖNT SOM FAN!det är sport lov och i morgon är det min lille brors doop jag och Jennifer ska läsa en dikt!på torsdag ska vi åka till Estland (tror jag)ha det så bra alla nasse älskare!♥








nalle puh (gay sång)

skön ju!

fan ta dig nalle puh!

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ DÖÖÖÖÖÖÖ SA JAG!

roligt

Hej jag heter jossan
Jag tror inte på gud, jag tror på louise pappa
Jag avgudar däremot natta
linus 
suger på matte.

jossan tror på jultomten och eurovoice kommer bli modell. 

mormor kommer vara med i big brother i framtiden!

morfar är utseendefixerad och annette brukar glömma att duscha.

emmas pappa kommer bli polis och av misstag döda pappa men folk bryr sig mer om att gunnar inte kommer till skolan nästa vecka för att  emmas pappa har kidnappat honom.
Men det gör inte så mycket för mormor är snygg!

Gör så här: Bläddra i din kontakt lista i mobilen och stanna slumpvis!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0